Retouren - Ruilen

Retour zenden? Toch niet tevreden over je product? Product stuk of beschadigd ontvangen?

Niet blij met je aankoop?
Toch niet blij met je aankoop? Je hebt 14 dagen de tijd om ons te melden dat je de bestelling/artikel wilt retourneren/annuleren. Nadat je de retourmelding hebt gedaan heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het aan ons terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten terug. De kosten voor het terugsturen zijn wel voor jouw rekening.

Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je dat ook bij ons in de winkel zou doen.

Van retour-zending zijn uitgesloten:

  • Producten die volgens opgave van jouw zijn gemaakt of ondubbelzinnig zijn aangepast aan de persoonlijke eisen van jouw.
  • Producten die in opdracht van jouw speciaal zijn besteld.
  • Alle Audio- of videoregistraties (CD's en/of DVD's) waarvan de (plastic)verpakking/verzegeling zijn verbroken.
  • Alle producten/artikelen waarvan de (plastic)verpakking/verzegeling zijn verbroken.

Procedure:
Neem even contact met ons op per telefoon (0031 (0)515 700 287), email: orders@inspiratiewebwinkels.nl en geef aan dat je je bestelling wilt retourneren. Dan zijn wij op de hoogte en kunnen we je wellicht nog een andere passende aanbieding doen. Of je stuurt de producten meteen retour samen met het retourformulier.

Retourformulier:
Je kunt het retourformulier hier downloaden en uitprinten. Vul dit in en doe het bij je retourzending en stuur het terug aan Inspiratie Webwinkels, Nieuwmarkt 15 8701 KK BOLSWARD, NEDERLAND.

Creditering/terugbetaling:
Na ontvangst van je retourzending, zullen wij de producten beoordelen en bij goedkeuring overgaan tot terugbetaling van het door jouw betaalde bedrag binnen 14 dagen, meeestals is dat 1-3 werkdagen. Wij betalen altijd terug op de rekening vanwaar de betaling gedaan is. Bij problemen of vragen nemen wij contact met je op. 

Product stuk/beschadigd? Garantie:
Is het product stuk of beschadigd aangekomen? Vervelend voor je. Maar neem binnen drie werkdagen even contact met ons op per telefoon (0031 (0)515 700 287), whatsapp 0031 6 125 19 199 en we bespreken hoe we het voor je gaan oplossen. Je mag het ook per email op orders@inspiratiewebwinkels.nl melden. Vermeld je bestelnummer, het product of producten waar het om gaat en wat er precies mis is met het product. We nemen dan z.s.m. contact met je op hoe we het voor je gaan oplossen.

Onder de garantie van edelstenen / mineralen vallen niet:

  • Barstjes en oneffenheden die de edelsteen / mineraal van nature vertoont
  • Gebreken en beschadigingen die zijn ontstaan door oneigenlijk gebruik
  • Defecten en slijtage welke te verwachten zijn bij normaal gebruik (ook scheuren, barsten, verkleuring ontstaan door dragen)
  • Veranderingen, aanpassingen of bewerkingen aan het product
  • Beschadiging door opzet, zeer intensief gebruik, of door nalatige verzorging en onderhoud
  • Verkleuring