Disclaimer

Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist.

Apollanja Crystals is niet aansprakelijk voor fysieke, emotionele, mentale, materiële of immateriële schade ontstaan door het dragen, gebruiken, aanschaffen van één onze producten.

De websites van Apollanja Crystals geven van informatie over de producten. De aangeboden informatie kan niet / nooit worden beschouwd als vervanging van een consult bij een arts. Voor medisch advies dien je altijd eerst uw therapeut, (huis)arts of medisch specialist te raadplegen.

De informatie die verstrekt wordt, is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Echter, fouten (in de verwerking van deze informatie) kunnen niet altijd worden voorkomen. Apollanja Crystals aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelen en/of beslissingen naar aanleiding van de informatie die verstrekt is via de website of naar aanleiding van e-mails of whatsapp. Het gebruik van de verkregen informatie geschiedt dan ook voor volledig risico van de gebruiker. Als u vragen of opmerkingen heeft over de informatie die u werd aangeboden door Apollanja Crystals, dan kunt u contact met ons opnemen.